Verzending
Ruim twee jaar is Fietskoeriers.nl de verzendpartner van Sockeloen

Wij houden van fietsen! Ride with passion, Ride with style, Ride fast is onze slogan. Laten ze daar bij fietskoeriers.nl nu precies hetzelfde over denken! Door samen te werken willen we de wereld een klein beetje beter maken. Wij geloven namelijk dat fietsen de wereld mooier maakt. Niet alleen omdat het duurzaam is, of gezond maar het is ook beter voor onze steden. De fiets is een snel transportmiddel in de stad. Daarom hebben wij besloten om onze pakketjes te laten bezorgen door Fietskoeriers.nl.  Fietskoeriers fietsen in alle grote steden van Nederland met als doel de logistiek in de Nederlandse steden slimmer en schoner te maken. Zo veel mogelijk bezorgingen op de fiets is het streven. In de hubs aan de rand van de stad wordt alles wat de stad in moet overgegeven aan de fietskoeriers en wat de stad uit moet aan de autokoeriers. Deze rijden op groengas. Op die manier wordt de verkeersdruk vermindert en de CO2 uitstoot beperkt tot een minimum. 

Hoe werkt het ?
U plaatst uw bestelling op onze website. Zodra de betaling binnen is gaan wij aan de slag met uw bestelling. Is de betaling van uw bestelling voor 20:00 binnen? Dan picken wij uw order en maken een verzending aan in het verzendsysteem van fietskoeriers. Vervolgens halen zij uw bestelling de volgende werkdag voor 11 uur bij ons op. Wanneer u binnen het gebied valt van de koeriers wordt uw bestelling dezelfde avond nog afgeleverd. Wanneer dit niet zo is en fietskoeriers besteed uw order uit aan een derde partij (bijvoorbeeld als u in het buitenland woont) dan kan het wat langer duren. Het fietskoeriers netwerk blijft zich uitbreiden en we hopen zo snel mogelijk op een volledige dekking in Nederland. Als uw bestelling er toch iets langer over blijkt te doen hopen we op uw begrip, en waardering van ons streven naar een betere wereld waarin meer gefietst wordt.

Aflevering
Besteld u voor 20:00 dan bieden wij uw pakketje de volgende dag aan bij Fietskoeriers. Alle zendingen worden voorzien van een Track&Trace code. Hiermee kunt u het pakket volgen

FietsKoeriers streeft ernaar om uw bestelling nog dezelfde werkdag af te leveren tussen 18.00 en 21.00. Bestel u na donderdag 20.00 en voor zondag 20.00 dan wordt uw pakketje op maandag opgestuurd. Helaas bezorgt Fietskoeriers niet in de weekenden. Wel bezorgen ze, in tegenstelling tot PostNL op maandag! 

Nationale verzendkosten
Als bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten vragen wij in Nederland een vast bedrag. In onderstaande tabel zijn de prijzen per optie aangegeven. In alle gevallen wordt u voorzien van Track&Trace. 

Europese verzendkosten

Wereldwijde verzendkosten

Voor meer info over verzendkosten kunt u altijd mailen naar Info [at] Sockeloen.nl 


Betaalmethode
In onze webshop kunt u betalen via iDEAL, PayPal en bankoverschrijving. 

Retourneren en defecten
Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen dient u binnen 14 werkdagen contact op te nemen met Sockeloen. Het beste kunt u dan mailen naar Info [at] Sockeloen.nl . 


Twitter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »