VerzendingSinds 2016 werkt Sockeloen samen met Fietskoeriers.nl!

Wij houden van fietsen! Ride with passion, Ride with style, Ride fast is onze slogan. Laten ze daar bij fietskoeriers.nl nou precies hetzelfde over denken! Door samen te werken willen we de wereld een klein beetje beter maken. Wij geloven namelijk dat fietsen de wereld mooier maakt. Niet alleen omdat het duurzaam is, of gezond maar het is ook beter voor onze steden. De fiets is een snel transportmiddel in de stad. Daarom hebben wij besloten om onze pakketjes te laten bezorgen door Fietskoeriers.nl.  Fietskoeriers fietsen in alle grote steden van Nederland met als doel de logistiek in de Nederlandse steden slimmer en schoner te maken. Zo veel mogelijk bezorgingen op de fiets is het streven. In de hubs aan de rand van de stad wordt alles wat de stad in moet overgegeven aan de fietskoeriers en wat de stad uit moet aan de autokoeriers. Deze rijden op groengas. Op die manier wordt de verkeersdruk vermindert en de CO2 uitstoot beperkt tot een minimum. 

Hoe werkt het ?
U plaatst uw bestelling op onze website. Zodra de betaling binnen is gaan wij aan de slag met uw bestelling. Is de betaling van uw bestelling voor 19:00 binnen? Dan picken wij uw order en maken een verzending aan in het verzendsysteem van fietskoeriers. Vervolgens halen zei uw bestelling de volgende werkdag voor 12 uur bij ons op. Wanneer u binnen het gebied valt van de koeriers wordt uw bestelling dezelfde avond nog afgeleverd. Wanneer dit niet zo is en fietskoeriers besteed uw order uit aan een derde partij (bijvoorbeeld als u in het buitenland woont) dan kan het wat langer duren. Het fietskoeriers netwerk blijft zich uitbreiden en we hopen zo snel mogelijk op een volledige dekking in Nederland. Als uw bestelling er toch iets langer over blijkt te doen hopen we op uw begrip, en waardering van ons streven naar een betere wereld waarin meer gefietst wordt.

Aflevering
Besteld u voor 19:00 dan  leveren wij uw pakketje de volgende dag aan bij Fietskoeriers. Deze sturen bestellingen van 1 of 2 paar met een envelop via de normale brievenbuspost van PostNL. Bestellingen vanaf 3 paar gaan via het eigen fietskoeriers netwerk.

Zij streven ernaar om uw pakketje dan op dezelfde werkdag in de avond nog af te leveren. Besteld u tussen vrijdag en zondag 19:00 dan wordt uw pakketje op maandag bezorgd. Helaas bezorgen Fietskoeriers niet in de weekenden. Wel bezorgen ze, in tegenstelling tot PostNL op maandag ! Woont u buiten de grote stad? Dan dragen wij uw pakketje over aan een derde partij. U zult u pakketje dan niet de volgende werkdag, maar twee werkdagen later ontvangen. Het kan voorkomen dat een product dat op de website staat niet voorradig is. In dat geval krijgt u dit tijdig te horen en zal het verschuldigde bedrag op uw rekening worden teruggeboekt of u kunt een vervangend product in de webshop uitzoeken. 

Verzendkosten
Als bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten vragen wij in Nederland een vast bedrag.
Besteld u voor een bedrag boven de €35,- euro dan is de verzending gratis. 

Verzendkosten Nederland:
0-250gram €2,95
250-500 gram €3,95
500-1000 gram €7,95 

Verzendkosten buiten Nederland:
0-250 gram €5,95
250-1000 gram €7,95

Voor meer info over verzendkosten kunt u altijd mailen naar Info [at] Sockeloen.nl 

Betaalmethode
In onze webshop kunt u betalen via iDEAL, PayPal en bankoverschrijving. 

Retourneren en defecten
Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen dient u binnen 10 dagen contact op te nemen met Sockeloen. Het beste kunt u dan mailen naar Order [at] Sockeloen.nl . Jordan van de logistiek zal dit dan met u oplossen.


Twitter