Wat is het verschil tussen bedrukte en verweven custom sokken?

Zoals je kan zien verkopen wij twee verschillende custom sokken. De bedrukte en de verweven sokken, maar wat is eigenlijk het verschil tussen deze twee sokken en hoe weet je welke methode het beste bij uw wensen past?

Bedrukte sokken 

De bedrukte sokken zijn de sokken die wij zelf in Nederland personaliseren. Een bedrukte sok kan daarom ook al vanaf 1 paar bedrukt worden en is ook al binnen 1 week leverbaar. Voor de bedrukte sokken hebben wij een online editor gecreëerd.  Er word gewerkt met een basis sok (wit of zwart) waarvan u de bedrukking kunt maken. Hiervoor zijn al een aantal voorbeeld designs ontworpen die u verder zelf  kan personaliseren, maar u kunt ook het blanco design kiezen en geheel zelf uw sok ontwerpen. De bedrukte sok is te bestellen in twee verschillende maten en hoogtes en wordt bedrukt vanaf 2 kanten. 

Button Custom Bedrukte Sokken


Verweven sokken

De verweven sokken laten wij in onze fabriek in Italië maken.  Hierdoor zit er een grotere afname aan vast (vanaf 50 paar) en een langere productie (zo’n 6-10 weken). Bij de verweven sokken kunt u zelf de kwaliteit, basiskleur en de hoogte/voetmaat van de sok bepalen . Het is dus mogelijk om de gehele sok te personaliseren. Daarom werken wij bij een verweven sok ook met een stappenplan.

  • Model: Classic, performance, high performance, aero, sportsok.
  • Maatvoering: One size fits all, S (35-40), M(40-45), L (45-50).
  • Hoogte: Laag (8cm), Middel (17cm), Hoog (19cm).
  • Kleur: Hiervoor hebben wij een kleuren kaart met 100 verschillende garen.

Om u verder te helpen met het bestellen van custom sokken vragen wij u om het emailformulier in te vullen dat u kunt vinden via onderstaande link. U kunt via dit formulier ook samples, kleurstalen of ander advies vragen.

Button Custom Verweven

 

Bedrukte sokken Verweven sokken
- De sok wordt bedrukt (de bedrukking kan vervagen bij uitrekken van de sok) - De sok wordt verweven
(met verschillende kleuren garen)
- Vanaf 1 paar te bestellen - Vanaf 50 paar te bestellen
- Maat 36-42, 43-48 - Zelf model, maat, hoogte bepalen
- Hoogte 16cm, 19cm - Zelf de basis kleur bepalen
- 1 week levertijd - 6-10 weken levertijd
- Vanaf € 24,95 per stuk - Voor prijzen neem contact op via formulier
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter