Welke kwaliteiten custom sokken heeft Sockeloen?

Perfecte kwaliteit en goede klantenservice staan bij ons op nummer 1! Niet is vervelender dan een gave sok ontwikkelen, maar slechte kwaliteit te ontvangen. Om deze reden hebben wij 3 soorten kwaliteiten ontwikkeld. In deze blog gaan wij je vertellen waarom wij 3 verschillende soorten kwaliteiten hebben voor custom verwezen sokken en welke dit zijn.

Sockeloen heeft voor verweven sokken de volgende 3 kwaliteiten:

  1. De classic sok
  2. De performance sok
  3. De high-performance sok

 

Classic sok
De classic sok is onze basis sok en is gemaakt van katoen. Wat maakt deze sok zo bijzonder? In ons onderzoek naar de beste classic sok hebben wij gezien dat sokken vaak afzakken tijdens het fietsen. Dit hebben wij opgelost door een elastische band toe te voegen aan de bovenkant van de sok. Dit zorgt ervoor dat de sokken niet meer afzakken. Tot slot is het een dunne sok, waardoor je voeten geen branderig gevoel meer hebben.

Performance sok
Dit is onze meest verkochte custom sok. Waarom? De performance sok is dé top sok op de markt voor sokken. Wij maken hierbij gebruik van de stof ‘meryl skinlife’. Deze stof is antibacterieel en zorgt ervoor dat vieze en nare geurtjes weg blijven. Net als bij de classic sok, zijn wij ook hier niet gestopt met het ontwikkelen. Om voor nog meer comfort te zorgen, hebben wij een verdikt voetbed toegevoegd aan de sok. Tot slot hebben wij gezorgd voor een nog meer optimale ventilatie door een nieuwe weefstructuur.

High-Performance sok
Dit is dé sok als het gaat om kwaliteit én uitstraling. Naast dezelfde kwaliteiten van de ‘normale’ performance sok, gaat deze sok nóg verder. Wij hebben ervoor gezorgd dat jouw ontwerp er nog mooier en beter uitkomt. De meeste merken gebruiken voor een afbeelding 160 pixels, maar wij gaan verder. Jouw ontwerp komt met 200 pixels op de sok, waardoor je ontwerp mooi zichtbaar is en lang goed blijft.

Wil jij ook je eigen design sok? Stuur ons je idee/ontwerp en wie weet heb jij binnenkort je eigen ontworpen sokken!

 

Button Custom Verweven

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter