The logo of zwiftpower that we made a blog about

Zwift Power - Alles wat je moet weten over ZwiftPower

Het voordeel van Zwift Power

 

kiss super league banner

 

Zwift power, wat is het eigenlijk?

 

Vrijwel iedereen is inmiddels bekend met het fenomeen Zwift. We weten allemaal hoe het is om elkaar uit te rijden op Zwift. We weten ook allemaal hoe we ons kunnen aanmelden voor een Zwift-race via de Companion-app. Waar de meeste Zwifters minder bekend mee zijn, is Zwift Power. Er zijn veel vragen over dit platform zoals: waar staan ​​de driehoeken voor? Waar is de rangschikking op gebaseerd? Hoe vind ik een geschikte match? Op deze vragen krijg je antwoord in deze blog. Zie het als een rondleiding door het Zwift Power-platform.

 

Zwift Power Analyses
Zwift Power is de Procyclingstats van Zwift. Je kunt er van alles op vinden zoals: uitslagen, wedstrijden, klassementen, teams en alle informatie over een renner. Niet iedereen weet van het bestaan ​​van Zwift Power af. Terwijl het echt een toevoeging is aan je Zwift ervaring. ZwiftPower maakt het ook een stuk eerlijker. Natuurlijk is het mogelijk om vanaf je zolderkamer te spieken. U kunt een ander gewicht opgeven dan u daadwerkelijk weegt. Daarom is Zwift Power in het leven geroepen. Hier worden al uw vermogensgegevens bewaard en vergeleken met uw hartslagen. Daarnaast moeten de echt goede renners op de belangrijke wedstrijden kunnen aantonen dat ze die capaciteiten ook op andere momenten bereiken. Zwift Power is dus in het bezit van ieders stroomgegevens op Zwift.

 

 

 

Evenement pagina
Je kunt alle aankomende evenementen zien op Zwift Power. Deze kalender loopt door tot 4 dagen. Hier kun je een parcours kiezen waar je aan de start wilt verschijnen. Als je bij die lijst met evenementen bent, zie je meerdere symbolen. Als je weet wat deze betekenen, kun je zien of het een parcours met klimmetjes is, of je power-ups kunt gebruiken en hoeveel mensen er in jouw categorie aan de start staan.

Wanneer je op een evenement klikt, zijn de startlijsten van de wedstrijden te vinden. Hier kun je zien wie de wedstrijd begint. Hier zie je ook alle mogelijkheden van een rijder. Dit toont het vermogen van 20, 5 en 1 minuut. Op basis hiervan kun je voor de wedstrijd al zien hoe goed je concurrenten zijn. Ook is het mogelijk om de startlijst te rangschikken. Dan zitten de renners op het niveau van de beste tot de minder goede renners. Als je nog meer details wilt zien over de categorieën, vaardigheden, evenementen en resultaten, kun je het beste hier kijken om de details te zien.

 

De ranglijst
De Zwift Power ranking is gebaseerd op drie delen. Vermogen, segmenten en resultaten. Als deze drie onderdelen op orde zijn, kun je stijgen op de ranglijst. Een andere belangrijke tip is om te racen tegen renners die hoog in het klassement staan. Als je weet hoe je deze rijders kunt verslaan, kun je snel vooruitgang boeken in de Zwift Power-ranglijst.

 

 

foto van een zwift race

 

 

4 tips voor het gebruik van Zwift Power
1. Koppel eerst je Zwift-account voordat je iets op Zwift Power wilt doen. Hierdoor heb je veel meer mogelijkheden.
2. Zorg ervoor dat u de algemene voorwaarden accepteert. Anders worden uw gegevens niet goed opgeslagen.
3. Draag altijd een hartslagmeter tijdens het Zwiften. Als je het niet draagt, krijg je het resultaat van Zwift Power niet.
4. Check vooraf op Zwift Power wie je concurrenten zijn. Als ze boven jou staan ​​in de ranglijst, kun je veel scoren door ze te verslaan!

 

 

op zwift een berg aan het omfietsen

 

Teams

Zwiften is niet alleen individueel. Met Zwift Power kun je je eigen team maken of lid worden van een bestaand team. Zo kun je samen de strijd aangaan met andere teams. Via Zwift Power kun je je zelfs inschrijven voor ploegentijdritten. Op zo'n teampagina kun je zien waar je teamgenoten gaan rijden. Zo kunnen jullie samen de matches uitzoeken. Ook op de evenementenpagina zie je een oranje cijfer voor het evenement als een teamgenoot van je heeft meegedaan of aan de start staat.

 

Zwift X Sockeloen Racing-team
Sockeloen heeft ook een team op Zwift Power dat je kunt vinden hier . Wij zijn allemaal aangesloten bij Zwift Power omdat we het belangrijk vinden dat iedereen eerlijk speelt. Het Sockeloen race team rijdt 2 wedstrijden per week. Als je lid wordt kun je goed in de gaten houden wanneer we samen racen. Ook maak je kans op gratis Sockeloen-sokken als je lid wordt van het Sockeloen-raceteam. We hebben speciale sokken gemaakt voor indoor racen omdat het nu erg populair aan het worden is.

 

Terug naar blog

SOCKS

Shop Now

GLOVES

Shop Now

OVERSHOES

SHOP NOW

AERO SOCKS

SHOP NOW