Ontwerp Fietssokken .123.

€5,50 €5,13
Artikelcode custom-sock-verweven
Binnen de verschillende modellen custom sokken die wij aanbieden is dit de High Performance Variant. Het speciale van deze variant is dat deze sok gemaakt wordt met een speciale machine die extra veel naalden heeft.
In winkelwagen
Size guide
Levertijd: Nadat het design definitief is en de betaling is ontvangen worden uw sokken in 4-8 weken geproduceerd in Italië.

Binnen de verschillende modellen custom sokken die wij aanbieden is dit de High Performance Variant. Het speciale van deze variant is dat deze sok gemaakt wordt met een speciale machine die extra veel naalden heeft. Hierdoor kunnen hele gedetailleerde designs het best met deze machine geproduceerd worden. Door de hoge vraag is deze variant pas vanaf 200 paar beschikbaar.

U kunt deze qua design en kleur helemaal naar eigen wens samen stellen. De sokken worden vervolgens speciaal voor u geproduceerd in Italie. De levertijd van deze sokken is 4-8 weken.

Omschrijving
De High Performance fietssok van Sockeloen is een product dat pas kortgeleden is opgenomen in het assortiment. Deze sok wordt gemaakt met de allernieuwste machines en is heel soepel en elastisch doordat deze met meer naalden verweven wordt dan een klassieke fietssok.

Stappen
Alvorens u gaat ontwerpen dient u de volgende 3 dingen te bepalen:
1. Het aantal sokken dat u wenst
2. De verdeling in maatvoering die u wenst
3. De sokhogte die u wenst
Vervolgens klikt u op 'Personaliseren' en kunt u uw sok ontwerpen.

Voor meer informatie kunt u altijd mailen naar [email protected]