Performance - Ontwerp Fietssokken

€6,10 €5,78
Artikelcode custom-sock-verweven
Binnen de verschillende modellen custom sokken die wij aanbieden is dit de Performance Variant. De performance sok is gemaakt van een duurzame Meryl Skinlife Polyester vezel.
In winkelwagen
Size guide
Levertijd: Uw bestelling zal niet in productie gaan totdat u schriftelijk onze order samenvatting die wij u per mail toesturen na uw bestelling bevestigd. Vanaf dan zal de productie 6 - 10 weken duren.

Binnen de verschillende modellen custom sokken die wij aanbieden is dit de Performance VariantDe performance sok is gemaakt van een duurzame Meryl Skinlife Polyester vezel, door een bewerking met een zilver ion is de stof antibacterieel gemaakt wat vieze geurtjes voorkomt. Daarnaast heeft de sok een verdikt voetbed wat extra comfort bied aan de voetzool.

Eventueel is de sok leverbaar met een ventilerende o-mesh weefstructuur.

Je kunt deze qua design en kleur helemaal naar eigen wens samen stellen op basis van verschillende voorbeelden in de editor.

Uw bestelling zal niet in productie gaan totdat u schriftelijk onze order samenvatting die wij u per mail toesturen na uw bestelling bevestigd. Vanaf dan zal de productie 6 - 10 weken duren.

Stappen
Alvorens je gaat ontwerpen dien je de volgende 3 dingen te bepalen:
1. Selecteer het aantal sokken dat je wenst
2. Klik op 'Personaliseren' en je kunt uw sok ontwerpen.
3. Bestel betaal jouw gewenste aantal sokken.
4. Je ontvangt een samenvatting van jouw order per mail. Je controleert en bevestigd deze.
5. Na bevestiging worden de sokken besteld en na 6-10 weken geleverd.

Vul voor meer informatie het email formulier in op onze custom pagina. Klik hier om naar het formulier te gaan.