Sockeloen .nl -Zwift Racing Team

 

Sockeloen x Zwift


Waarschijnlijk zijn de meeste van jullie al bekend met de Ridin' Solo movement van Sockeloen. Sockeloen vind het mooi om te zien hoe iedereen er alleen op uitgaat om een rondje te fietsen en zich aan de regels houd door solo te gaan fietsen. Het is natuurlijk niet altijd even leuk om in je eentje te gaan trainen. Het liefste ga je samen met je fiets vrienden of vriendinnen fietsen om gezellig bij te kletsen of elkaar even flink af te laten zien. Nu dat niet meer kan in deze Corona crisis willen we jullie de volgende mogelijkheid bieden! Je kunt je nu aanmelden bij het sockeloen- Racing team op Zwift! Voor de mensen die nog niet bekend zijn met Zwift, Zwift is een online platform waar je op je home trainer online kan racen tegen andere renners. Check de onderstaande video om een beeld van Zwift te krijgen. Wij gaan 2 keer per week een koers rijden met elkaar als team tegen andere Zwifters. Daarnaast kun je ook nog inbellen via Microsoft teams waardoor je alsnog met elkaar kun praten tijdens het fietsen! 

Zwift Power
Wij zijn een Zwift team dat altijd eerlijk wil spelen. Op Zwift is het makkelijk om even een kilo minder aan te geven dan je daadwerkelijk weegt. Om dit te voorkomen is Zwift power in het leven geroepen. Op deze site kan je Zwift account gekoppeld worden en kan iedereen over elkaar alle informatie vinden. Hier worden ook gewicht en vermogens gecontroleerd via een app als Strava. Hiernaast moet je via Zwift power ook je aanmelden bij het Sockeloen team. 

Hoe meld ik mij aan bij het Sockeloen zwift team?

Stap 1: Klik hieronder op het Zwift Power logo, om te kijken hoe jij je Zwift account kan koppelen aan je Zwift power account.

Stap 2: Nu jij je Zwift power account succesvol hebt gekoppeld kun je lid worden van het Sockeloen team! Klik hier! om lid te worden van het Sockeloen-Zwift Racing Team. Wanneer je lid bent geworden van het Sockeloen - Zwift racing team vragen wij jou om (Sockeloen.nl) Achter je naam te zetten zodat iedereen kan zien voor welk team jij Zwift wedstrijden rijdt.

Microsoft Teams
Omdat wij het sociale aspect van fietsen willen behouden is het zelfs mogelijk om tijdens de racen waar wij aan mee doen in te bellen via Microsoft teams. Hierop kunnen we tijdens het fietsen met elkaar praten over koetjes en kalfjes of over nog veel belangrijker,  de tactiek! Bel dus in tijdens de race om gezellig te kunnen praten en fietsen te gelijk. Klik (Hier) om je aan te melden bij het Sockeloen - Zwift Racing Team op Microsoft teams. Probeer altijd 20 minuten van te voren op je fiets te zitten en dan in te bellen via Microsoft teams. Mocht er dan iets niet lukken kunnen we het nog op tijd oplossen.

Zwift Racing kalender
In deze kalender kunt u zien aan welke Zwift events het Sockeloen racing team mee gaat doen. Dit zijn voor zover het mogelijk is vaste tijden en vaste dagen. U kunt er vanuit gaan dat er elke week op woensdag en zaterdag gezwift gaat worden! Wanneer u op de wedstrijd klikt kunt u alle informatie vinden over de wedstrijd en kunt u zich via (join event at zwift.com) alvast inschrijven. Het is voor ons handig wanneer iedereen zich op tijd inschrijft zodat wij alvast kunnen zien met wie we de wedstrijd gaan rijden.

De race datum tijdstip  
Stage 5 Race - Tour of Watopia 2020 28-3-2020 11:10  
Team Italy & Frenchy Fuzion League 31-3-2020 19:55  
3R Yorkshire UCI Worlds Race - 6 Laps Richmond Fan Flats 4-4-2020 10:05  
Zwift NL Community race - Alles uit de kast 8-4-2020 20:00  
Matando O Corpo ZESP 11-4-2020 09:00  
Zwift NL Community race - Alles uit de kast 15-4-2020 20:00  
Zwift NL league - 1 6-5-2020 20:00  
Zwift NL league - 2  13-5-2020 20:00  
Zwift NL league - 3 20-5-2020

20:00

 
Zwift NL league - 4 27-5-2020

20:00

 
Zwift NL league - 5 3-6-2020

20:00

 
Zwift NL league - 6 10-6-2020

20:00