Fietssokken

Fietssokken zijn een essentieel onderdeel van een professionele wieleroutfit. Goede fietssokken zorgen ervoor dat uw voeten beschermd blijven tijdens intensieve inspanning op de racefiets. Doordat alle kracht via de voeten op de pedalen overgebracht ...

Sorteer op:

Fietssokken.


Fietssokken zijn een essentieel onderdeel van een professionele wieleroutfit. Goede fietssokken zorgen ervoor dat uw voeten beschermd blijven tijdens intensieve inspanning op de racefiets. Doordat alle kracht via de voeten op de pedalen overgebracht wordt is het van belang dat de voeten goed beschermd worden door goede fietssokken in de schoenen.

Sockeloen heeft in samenwerking met proffessionele wielrenners gewerkt aan een uitstekende wielersok die voldoet aan alle eisen van een wielrenner. De sokken zijn gemaakt van de beste garen, door verschillende weefstructuren toe te passen heeft de sok verschillende eigenschappen.

Het voetbed van de fietssokken is extra verstevigd en loopt door tot bovenop de tenen. Dit zorgt voor demping van de voet in de schoen en voorkomt schuurplekken. Door het goede materiaal en de dichte weefstructuur blijft dit voetbed veel langer goed dan bij andere wielrensokken.

Daarnaast is er een Coolmax of Dry-Tex weefstructuur gebruikt op de wreef van de voet in de schoen. Dit zorgt ervoor dat de voeten voldoende ventilatie krijgen in de schoen. Hiermee voorkomt u zweetvoeten.

De fietssokken zijn tot slot voorzien van een stevige boord met goed elastisch vermogen waardoor deze strak op de kuit en enkel aansluit. Hierdoor blijft het design van de sok goed zichtbaar, ook tijdens extreme omstandigheden. Al met al zijn deze sockeloen sokken dus de uitstekend geschikt voor wielrennen.

Kies hierboven de fietssok die het beste bij uw outfit past!