High Performance - Ontwerp Fietssokken

€8,06 €7,68
Artikelcode custom-sock-verweven
Binnen de verschillende modellen custom sokken die wij aanbieden is dit de High Performance Variant. Het speciale van deze variant is dat deze sok gemaakt wordt met een speciale machine die extra veel naalden heeft.
In winkelwagen
Size guide
Levertijd: Uw bestelling zal niet in productie gaan totdat u schriftelijk onze order samenvatting die wij u per mail toesturen na uw bestelling bevestigd. Vanaf dan zal de productie 6 - 10 weken duren.

Binnen de verschillende modellen custom sokken die wij aanbieden is dit de High Performance Variant. Het speciale van deze variant is dat deze sok gemaakt wordt met een speciale machine die extra veel naalden heeft. Hierdoor kunnen hele gedetailleerde designs het best met deze machine geproduceerd worden. Door de hoge vraag is deze variant pas vanaf 200 paar beschikbaar.

Uw bestelling zal niet in productie gaan totdat u schriftelijk onze order samenvatting die wij u per mail toesturen na uw bestelling bevestigd. Vanaf dan zal de productie 6 - 10 weken duren.

Omschrijving
De High Performance fietssok van Sockeloen is een product dat pas kortgeleden is opgenomen in het assortiment. Deze sok wordt gemaakt met de allernieuwste machines en is heel soepel en elastisch doordat deze met meer naalden verweven wordt dan een klassieke fietssok.

Stappen
Alvorens je gaat ontwerpen dien je de volgende 3 dingen te bepalen:
1. Selecteer het aantal sokken dat je wenst
2. Klik op 'Personaliseren' en je kunt uw sok ontwerpen.
3. Bestel betaal jouw gewenste aantal sokken.
4. Je ontvangt een samenvatting van jouw order per mail. Je controleert en bevestigd deze.
5. Na bevestiging worden de sokken besteld en na 6-10 weken geleverd.

Vul voor meer informatie het email formulier in op onze custom pagina. Klik hier om naar het formulier te gaan.