Verzending

Ruim twee jaar is Fietskoeriers.nl de verzendpartner van Sockeloen

Sockeloen houdt van fietsen! Ride with passion, Ride with style, Ride fast is onze slogan. Laten ze daar bij fietskoeriers.nl nu precies hetzelfde over denken! Door samen te werken willen we de wereld een klein beetje beter maken. Wij geloven namelijk dat fietsen de wereld mooier maakt. Fietskoeriers fietst in alle grote steden in Nederland met als doel de logistiek in de Nederlandse steden slimmer en schoner te maken. Zendingen in het buitenland of buitengebied worden overgedragen aan DHL. 

Verzendproces
Besteld u voor 20:00 dan zorgen wij ervoor dat uw order dezelfde avond nog wordt ingepakt. Fietskoeriers haalt uw bestelling de volgende werkdag voor 11.00 bij ons op.

- Fietskoeriers Express:
Als u kiest voor Express zending zal Fietskoeriers uw bestelling de dag na uw bestelling tussen 18.00 en 21.00 afleveren.
- Fietskoeriers Standaard:
Kiest u voor Standaard zending dan bezorgt Fietskoeriers 1-2 werkdagen na uw bestelling.

Weekenden
Fietskoeriers bezorgt niet in de weekenden. Wel bezorgen ze, in tegenstelling tot PostNL, op maandag! Bestelt u dus donderdag na 20.00 dan wordt uw pakketje op zijn vroegst maandag aangeboden. 

Track&Trace
Alle zendingen worden voorzien van een Track&Trace code. Nadat wij uw bestelling aan fietskoeriers hebben aangeboden ontvangt u deze in uw mailbox.

Nationale verzendkosten
Als bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten vragen wij in Nederland een vast bedrag. In onderstaande tabel zijn de prijzen per optie aangegeven. In alle gevallen wordt u voorzien van een Track&Trace code. 

Europese verzendkosten

Wereldwijde verzendkosten

 

Voor meer info over verzendkosten kunt u altijd mailen naar [email protected]