Stagiair Social Creative

stagiair social creative 

Locatie: B.Amsterdam, Johan Huizingalaan
Uren: 24-40 uur/week
Denkniveau: HBO / WO
Afstudeeropdracht: Nee
Periode: 1 September - 31 Januari*
*In overleg met school / persoonlijke voorkeur

Het merk Sockeloen krijgt bij steeds meer wielrenners een plaatsje in hun hart en kledingkast. We willen de toffe dingen die we creëren en doen graag ook op een toffe manier laten zien aan onze fans. Dit doen we via steeds meer kanalen zoals onze website, een nieuwsbrief, Facebook, Instagram en advertenties. Hierbij willen we natuurlijk onze identiteit niet uit het oog verliezen en éénduidig zijn. Jij gaat ons helpen met het creëren en bewaken van een huisstijl die gesoigneerde fietsers aanspreekt.

Hoe ziet een dag eruit?
Pfoeh wat gaat die wekker vroeg op zondag? Oja vandaag ga ik naar de strandrace in Noordwijk om die nieuwe, supergave, waterdichte sokken vast te leggen bij zonsopkomst op het strand. *Trrrrring Tring* Ah, Jasper zal al wel voor de deur staan om me op te pikken ! 

Genietend van het lekkere weer fiets je maandag rond één uur richting ons open office aan de Johan Huizingalaan. Mooi op tijd om aan te schuiven bij de lunch. "Lekker, ze hebben pompoensoep vandaag ! Ik ben zo benieuwd naar die foto's van gister, zijn ze goed gelukt?" roept Jasper al bij binnenkomst. Met je jas nog aan gris je je lunch bij elkaar en klap je je laptop open. En zeker dat die foto's goed gelukt zijn ! 

Na de lunch ga je snel aan de slag met het selecteren en nabewerken van de foto's. De tofste foto's plan je direct in om vanavond op instagram en morgenavond op facebook te posten. Ondertussen krijg je een mail binnen van Femke of je wat opzetjes kunt maken voor custom bedrukte sokken voor Marianne Vos die ze tijdens het WK veldrijden wil dragen. Laten we hierover morgen even brainstormen denk je bij jezelf als je een afspraak inschiet met Jasper voor morgenochtend tien uur. Vervolgens pak je de social media planning erbij en kijk je wat het beste moment is om de nieuwsbrief van de waterdichte sokken in te plannen. Je overlegt even met communicatie of de tekst al klaar staat en hoe je dit kunt combineren met de visuals die je gister gemaakt hebt. Voor je het weet is het alweer half 5. Oja, die banner op de homepage kan echt niet meer. Laat ik daar snel nog even een nieuwe voor maken voor ik naar huis ga !


Wat vragen we?

 • Minimaal 3ejaars HBO opleidingsniveau.
 • Je bent een creatief persoon en wordt blij van het creëren van toffe producten voor gesoigneerde wielrenners.
 • Wanneer je fietst zie jij de wereld door een fototoestel. Je ziet kiekjes die andere niet zien. 
 • Photoshop is jouw toverstaf. Wat je hoofd bedenkt tover jij met photoshop zo op je scherm. 
 • Je bent een teamplayer en werkt graag samen, afstand vormt geen belemmering voor je om goed contact te houden met teamleden.
 • Je denkt graag mee over de toekomst van het merk Sockeloen. Je hebt veel nieuwe ideeën en vind het leuk om te sparren over design, branding en trends.
 • Je bent sportief en hebt een passie voor (fiets)kleding. Je vind het belangrijk om er goed uit te zien, zowel op als naast de fiets.
   

Wat bieden we?

 • Een leerzame stageplek bij een klein en jong bedrijf waar je mee kunt denken op strategisch niveau, en waar jouw input oprecht gewaardeerd en gehoord wordt.
 • Kansen om je door te ontwikkelen naar een vaste functie.
 • Een super gezellig en sociaal team met jonge, ambitieuze en sportieve mensen.
 • Vrijheid om zelf je taken en tijd in te plannen.
 • Prestatiegerichte coaching op basis van doelstellingen en evaluatie.
 • Een supertoffe inspirerende werkplek waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen. Daarnaast kom je makkelijk in contact komt met andere young professionals, bedrijven, stagiairs en kun je deelnemen aan events, trainingen en borrels.
 • Korting op ons hele assortiment, zodat je er altijd gesoigneerd bij kunt rijden.
 • Een breed netwerk binnen de wielerwereld dat mooie kansen biedt om evenementen, wedstrijden of trainingskampen in binnen en buitenland te bezoeken (en te fotograferen).
 • Elke dag een overheerlijke, gezonde lunch.

Ja, dit lijkt me gaaf !
We moedigen je van harte aan om te solliciteren. Dit kan per mail naar: jasper@sockeloen.nl 

We hebben direct een opdracht voor je. Kijk eens kritisch naar onze verschillende kanalen. Wat zouden we beter kunnen doen? Kies 1 voorbeeld uit en laat zien hoe jij dit zou doen en leg uit waarom. Ook horen we graag waarom je juist bij Sockeloen stage wilt gaan lopen en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie, verbaas ons! Tot slot ontvangen we natuurlijk ook graag jouw cv.

Twitter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »