Over ons

 
Rijd met stijl. 
Rijd met passie.
Rijd snel.
 
Op achttien jarige leeftijd streed Jasper Ockeloen, als jonge prof-wielrenner met het Rabobank Continental Team, door heel Europa in wedstrijden op continentaal niveau. Ondanks dat hij trots was op zijn kit, voldeden zijn sokken niet aan zijn standaard. Voor Jasper zijn sokken het meest essentiële item van zijn kit.
 
Hij begon zijn sokken heropnieuw te ontwerpen, en met naald en draad de vorm te veranderen, met als doel het vinden van een betere pasvorm. Zijn sok obsessie maakte dat zijn teammaten hem Sockeloen begonnen te noemen, zo werd dit merk geboren.
 
Jasper zocht naar een manier om zijn eigen sokken te creëren. Met de kennis en ervaring die hij op deed door het testen zocht hij door heel Europa naar de beste materialen en productie om te voldoen aan zijn visie, zijn visie om een perfecte sok te maken. Zijn zoektocht eindigde in Italië waar hij een producent vond die kon voldoen aan zijn standaarden. Uiteindelijk bouwde hij een langdurige en intensieve band op met deze producent wat resulteerde in de fantastische producten die Sockeloen nu maakt.

Om aan de hoogste standaard van voldoening te kunnen voldoen heeft Jasper zelfs een manier ontwikkeld waardoor elke particulier een volledig custom sok per stuk kan bestellen. Dit is een zeer exclusieve methode die vrijwel alleen door Sockeloen wordt aangeboden.
 
Sockeloen is gespecialiseerd in maatwerk en levert ook volledig custom sokken in grotere oplages. Deze worden gemaakt in Italië.
 
Jasper Ockeloen