Templates

Kies hieronder de template die je nodig hebt, veel plezier met het maken van jouw unieke design!
Let op: Wij zullen jouw design altijd zelf nog controleren en eventuele aanpassingen terugkoppelen voordat het geproduceerd wordt !


CUSTOM VERWEVEN SOK
Houd hier rekening mee bij het maken van het design voor een verweven sok:
1. Je kunt jouw design bij ons in alle resoluties en formaten aanleveren. Houd er wel rekening mee dat jouw design bij productie terug geschaald wordt naar 160 of 200 (High Performance sok) pixels rondom de sok. Dit gebeurd omdat dit het maximale detailniveau is waarmee de machines de sok kunnen verweven i.v.m. het aantal naalden in de machine. 
2. Wanneer je kleuren anders dan wit of zwart gebruikt in je design, kies dan de garen uit bovenstaande kleurkaart die het beste passen bij jouw design. Op de laatste pagina staat een conversietabel die ongeveer overeenkomt met pantone kleuren. Let op: dit is enkel een richtlijn!

Custom Verweven Template
.pdf (photoshop incl. layers)
Kleurkaart

CUSTOM BEDRUKTE SOK
Houd hier rekening mee bij het maken van het design van een bedrukte sok:
1. Zorg met het maken van het ontwerp voor een bleed gedeelte rondom de sok, waardoor we de sokken goed kunnen bedrukken.
2. Wanneer je de template opent zie je een voorbeeld hoe dit bedoelt is. Wanneer je de laag 'Don't Print' aan zet zie je hoe de sok zal worden.

3. De sokken worden bedrukt op een bestaande sok, wanneer je de sok uitrekt kan het design dus iets doorschijnen. Donkere achtergrondkleuren zoals zwart of donkerblauw worden daarom minder mooi.
4. De sokken worden plat tussen een pers van de voor en de achterkant bedrukt. Voor zowel de voor als de achterkant hebben we dus een apart design nodig. Een design op de zijkant van de sok is erg lastig te bedrukken en het kan zijn dat dit niet perfect aansluit.

Template Custom Bedrukt Sockeloen
Bedrukt Template .pdf (Photoshop incl layers)


CUSTOM AEROSOK
Houd hier rekening mee bij het maken van het design van een aero sok:
1.Het lycra wordt achterop de sok aan elkaar genaaid, hier kan het dus zijn dat jouw design niet perfect aansluit.
2.
Het voet gedeelte van de sok kan enkel in zwart of wit.

Aero Voorbeeld Template
.pdf ( Photoshop incl Layers)