Verzending

VERZENDKOSTEN
Nederland & Belgie:
Gratis Verzending vanaf €50,-
Vaste prijs op brievenbuspakketjes van € 4,-
Grotere pakketten kunnen bij afhaallocatie worden opgehaald voor €5,- of worden thuisbezorgd voor €6,-

Andere landen in de Europese Unie:
Gratis Verzending vanaf €75,-
Vaste prijs van €10,-

Wereldwijd: 
Vaste prijs van €18,-.

VERZENDINFORMATIE
Alle reguliere bestellingen bij Sockeloen worden verstuurd met PostNL. Als u op een werkdag voor 15.00 heeft besteld, wordt je pakje in Nederland dezelfde werkdag met PostNL verzonden. Normaliter levert PostNL binnen NL en BE binnen 1 werkdag. In de rest van Europa kan dit tot 7 werkdagen duren en buiten Europa maximaal 15 werkdagen. Internationale zendingen worden door PostNL overgedragen aan haar partners. Klik hier om de lijst met bestemmingen in het buitenland te zien. 

Houd er rekening mee dat zendingen rondom feestdagen en van 20 november tot eind december vertraging kunnen oplopen door drukte.

BEDRUKT, SPECIALS EN CUSTOM ORDERS
Let op, bedrukte en custom sokken (dus ook specials) kunnen tot 5 werkdagen duren om bedrukt en verzonden te worden, omdat wij dit met de hand en na bestelling doen. Voor de levertijden van custom verweven sokken, kunt u contact opnemen met uw custom specialist [email protected]

TRACK AND TRACE
Alle bestellingen zijn voorzien van een Track & Trace code. Nadat wij uw bestelling hebben overgedragen aan PostNL, ontvangt u een geautomatiseerde mail met daarin de trackinglink. Mocht je een buitenlandse bestelling hebben gedaan en er is al een tijdje geen informatie in de T&T link te vinden, zoek dan met uw barcode op www.internationalparceltracking.com. Mocht je nog steeds geen informatie krijgen, mail ons dan op [email protected] en wij helpen u graag!