Verzending

Alle reguliere bestellingen bij Sockeloen worden verstuurd met PostNL. Internationale zendingen worden door PostNL overgedragen aan haar partners. Als u op een werkdag voor 15.00 heeft besteld, wordt je pakje in Nederland de eerstvolgende werkdag bij je afgeleverd. In de rest van Europa kan dit tot 7 werkdagen duren en buiten Europa maximaal 15 werkdagen. Klik hier om de lijst met bestemmingen in het buitenland te zien. Bij iedere bestemming staat vermeld hoeveel dagen het pakket onderweg is. 
De genoemde levertijden op deze pagina zijn onder voorbehoud: er kan altijd wat fout gaan bij de levering door PostNL.

Custom en bedrukt
Let op, bedrukte en custom sokken (dus ook specials) kunnen tot 7 werkdagen duren om bedrukt en verzonden te worden, omdat wij dit met de hand en na bestelling doen.
Voor de levertijden van custom verweven sokken, kunt u contact opnemen met [email protected]

Track & Trace
Alle bestellingen zijn voorzien van een Track & Trace code. Nadat wij uw bestelling hebben overgedragen aan PostNL, ontvangt u een geautomatiseerde mail met daarin de trackinglink. Mocht je een buitenlandse bestelling hebben gedaan en er is al een tijdje geen informatie in de T&T link te vinden, zoek dan met uw barcode op www.internationalparceltracking.com. Mocht je nog steeds geen informatie krijgen, mail ons dan op [email protected] en wij helpen u graag!

Verzendkosten

Nederland: Vaste prijs van €3,98
Gratis Verzending vanaf €40,-

België: Vaste prijs van €4,98
Gratis Verzending vanaf €50,-

Andere landen in de Europese Unie: Vaste prijs van €9,98
Gratis Verzending vanaf €60,-

Wereldwijd: Vaste prijs van €17,98