Maat Gids

Sokhoogte.
Bij Sockeloen weten we als geen ander hoe belangrijk de juiste sokhoogte is voor een wielrenner. De hoogte van je sokken is meer dan een getal. Het is een Statement. Daarom hebben we speciaal voor jou onderstaande richtlijn gemaakt, zodat jij de hoogte kan kiezen die perfect bij jou past !

Cycling sockeloen height

One size voetmaat.

➙ De voornaamste maatvoering waar wij mee werken is een ONE SIZE maatvoering. Wij hebben een pasvorm ontwikkeld die te dragen is door bijna iedereen (EU maat 39 tot en met 46). Via de categoriën Hoogte of maat in de navigatiekolom bovenaan kun jij precies de modellen selecteren in jouw voorkeur. De hoogte van de sokken staat vermeld in de omschrijving van de sokken en is gemeten zoals de verticale pijl in onderstaande afbeelding. Drie voetmaten.
➙ De tweede maatvoeringstabel loopt van maat 36-42 en 43-48. Via de categoriën Hoogte of Maat in de navigatiekolom bovenaan kun jij precies de modellen selecteren in jouw voorkeur. De hoogte van de sokken staat vermeld in de omschrijving van de sokken en is gemeten zoals de verticale pijl in onderstaande afbeelding. 

 
 
SCC Jersey / Pants:
MAATTABEL SCC


Vragen?
Als je toch vragen hebt over de maatvoering, kun je altijd contact opnemen met ons. Mocht je een probleem hebben met de maatvoering en je hebt de sokken nog niet gedragen dan kun je deze altijd retourneren aan Sockeloen en wij zullen je jouw geld terug overmaken. 

➙ Je kunt ons een berichtje sturen op [email protected] en wij helpen je graag verder.