Garantie

100% Tevredenheids Garantie

Wanneer je niet tevreden bent met jouw (custom) product, dan maken we gratis nieuwe voor je. We maken de beste producten en bieden de beste service. Hier staan we dan ook volledig achter met deze garantie. Dit houdt ons scherp ;-)

Hierop geldt onze garantie:
Wij zijn specialist in sokken, custom sokken en een aantal fietsaccessoires. Onze tevredenheids garantie geldt op alles waar wij invloed op hebben. Het design wat jij goedkeurt, de kleur, de maat en het model wat jij bestelt controleren wij. Daarnaast zien we het als onze missie om jou zo goed mogelijk te adviseren om de perfecte keuze te maken. Kwalitatief mag je van ons verwachten dat wij het beste product leveren in haar productcategorie. Ook verpakken we onze producten op een zo goed mogelijke manier zodat de producten heel en in een leuke verpakking bij jou aankomen. 

Voor de verzending en aflevering van jouw bestelling werken we met partners zoals PostNL. Je kunt van ons verwachten dat wij de bestelling op tijd bij de betreffende verzendpartner aanleveren om de afgesproken levertijd te halen. Liefst nog net even wat eerder dan dat ;-)

Hierop geldt onze garantie niet:
Onze garantie geldt op alles waar wij invloed op hebben. Wanneer je een spelfout maakt in een design wat je aanlevert, je kiest de verkeerde kleur of de verkeerde maat, dan kunnen wij hier helaas geen garantie op geven, omdat wij hier geen invloed op hebben. Bij custom bestellingen zullen we je vooraf zo goed mogelijk voorlichten over de opties en het te verwachten resultaat. Wanneer je echter zelf een kleur kiest die je achteraf toch niet zo mooi vindt kunnen we dit helaas achteraf niet veranderen. We kunnen dan zelf ook niets meer met de sokken. Hiervoor hebben we onze 'halve bult garantie'. We maken dan nieuwe sokken voor je, voor de helft van de prijs.

Dit geldt ook voor late levering. Wanneer wij jouw bestelling op tijd klaar hebben staan voor onze verzendpartner, maar deze kan niet langskomen. Bijvoorbeeld doordat storm Corrie overal bomen op de weg geblazen heeft. Waardoor je zelf ook liever je huis niet uit komt, dan hopen we op je begrip. Dit geldt ook voor de feestdagen en Black Friday. Je bent niet de enige die dan graag een paar nieuwe sokken kado wil doen. Hierdoor kan er dan wat extra vertraging ontstaan. Wanneer je betaalt voor snellere levering, betaal je eigenlijk voor snellere productie. Het kan dus zijn dat door toedoen van de vervoerder jouw zending toch vertraging oploopt.

Halve Bult Garantie

Onze 'halve bult garantie' is voor wanneer je niet tevreden bent, maar dit is door je eigen schuld. Bijvoorbeeld wanneer je zelf je overschoenen kapot maakt doordat je ermee valt, of je maakt een custom design wat je na productie zelf toch niet zo mooi vind. Om jou toch blij te maken hebben we hiervoor onze 'halve bult garantie' in het leven geroepen. We sturen je dan nieuwe overschoenen op, of maken nieuwe sokken voor je, voor de helft van de prijs.